Regelhulp

Logo RegelhulpHebt u zorg, hulp of financiële steun nodig? Kijk eens op www.regelhulp.nl! Regelhulp laat zien welke oplossing bij uw situatie past. Regelhulp is een internetsite voor mensen met een beperking, ouderen en iedereen in hun omgeving. U vindt er een overzicht van allerlei regelingen en oplossingen. Sommige voorzieningen kunt u direct opvragen.

Uw situatie

Regelhulp is eenvoudig. U hoeft alleen te weten wat uw eigen situatie is. Bijvoorbeeld: “Ik heb een kind met een handicap”, “Ik verzorg iemand” of “Ik kom net uit het ziekenhuis”. En u kiest het soort hulp, bijvoorbeeld op het gebied van wonen werk, vervoer of het huishouden.

Alle oplossingen op een rij

Regelhulp zet alle oplossingen, voorzieningen en regelingen op een rij. Dingen die u zelf kunt regelen en voorzieningen die een instantie verstrekt. U ziet meteen waar u moet zijn. Een aantal voorzieningen kunt u zelfs direct aanvragen met een officieel formulier. Of u maakt via Regelhulp een afspraak met de instantie voor een persoonlijk gesprek. De gemeente Winsum is aangesloten op Regelhulp. Daarom vindt u hier ook informatie over onze gemeentelijke Wmo-voorzieningen. Via Regelhulp kunt u ook een contactformulier sturen naar ons Wmo-loket. De medewerkers van het Wmo-loket nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook met ons bellen (0595-447760) of bij ons langskomen.