Trouwambtenaar Eiske Rutgers-Dijkstra

Trouwambtenaar Eiske Rutgers
Woonplaats: Groningen (Noorderhoogebrug)
Telefoonnummer: 050-5711814 of 06-12207198
Geboortedatum: 9 januari 1959
e-mail: eiske40@hotmail.com


Dag aanstaand bruidspaar,

Wat fantastische dat jullie LIEFDE vóór en bij elkaar hebben gevonden en dit nu wettelijk willen bevestigen door elkaar het jawoord te geven. Ik heb LIEFDE met hoofdletters geschreven want het is mijn rotsvaste overtuiging dat het vinden van LIEFDE vóór en bij elkaar het mooiste is wat je in je leven kan overkomen, of zoals Paul van Vliet schreef:

Jij bent het beste wat mij is overkomen
Jij hebt het mooiste uit mij omhooggetild
Door jou heb ik toch nog kunnen reiken aan mijn dromen
Aan wat ik ooit had willen zijn
Aan wat ik altijd heb gewild

Jullie hebben elkaar gevonden en zijn nu op zoek naar een trouwambtenaar die jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap kan voltrekken op de manier zoals jullie het graag willen. Ik wil me graag aan jullie voorstellen en iets vertellen over de manier waarop ik huwelijken voltrek.

Mijn naam is Eiske Rutgers-Dijkstra ik woon in Noorderhoogebrug samen met mijn Lief, 2 zonen en onze Border Collie Jim. Naast het voltrekken van huwelijken en geregistreerde partnerschappen schrijf ik levensverhalen die ik tijdens het afscheid van een dierbare vertel. Mijn hobby's zijn toneelspelen, hardlopen en wandelen met de hond, lezen en ik doe graag inspiratie op in woonbladen waardoor ons interieur altijd in beweging is.

Mijn levensmotto is: LEEF met en vóór elkaar en koester wat je hebt......... niet wat je mist.

Als jullie willen dat ik jullie huwelijk voltrek dan kom ik een aantal weken voor de plechtigheid een avond langs en bereiden we samen de huwelijksvoltrekking voor op de manier zoals jullie het graag willen. Ondanks het officiële karakter van de dag zal ik er samen met jullie naar streven om er een hele feestelijke dag van te maken waarin volop ruimte is voor een lach en een traan. Willen jullie zelf iets tegen elkaar zeggen of wil één van jullie gasten iets vertellen dan is dat natuurlijk mogelijk zoals in principe alles mogelijk is.

Ik wens jullie alvast een fantastische dag!