Uw foto in de laatste gemeentegids van Winsum?

Gepubliceerd op: 15 juli 2017

Volgend jaar in maart verschijnt de laatste gemeentegids van Winsum. Op 1 januari 2019 gaat de gemeente Winsum immers op in de nieuwe gemeente Het Hogeland, samen met de gemeenten Bedum, De Marne en Eemsmond.

Fotowedstrijd

Graag willen we er samen met u een mooie gemeentegids Winsum 2018 van maken. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. Misschien heeft u prachtige foto´s, herkenbaar voor de gemeente Winsum en/of de Winsumse samenleving. Of lijkt het u leuk om speciaal voor deze gelegenheid met de camera op pad te gaan. Doe mee, breng Winsum in beeld en laat uw foto schitteren in de laatste gemeentegids van Winsum! De gemeentegids wordt huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Winsum.

Prijzen

De gemeente beoordeelt de inzendingen en kiest drie winnende foto´s. De prijzen: € 75,- (eerste prijs), € 50,- (tweede prijs) en € 25,- (derde prijs). De winnaars krijgen uiterlijk 1 december bericht. De 10 mooiste foto´s plaatsen we in de gemeentegids.

Hoe doet u mee?

Stuur voor 1 november 2017 uw foto('s) naar gemeente@winsum.nl, onder vermelding van 'fotowedstrijd gemeentegids'. Vermeld daarbij uw naam en woonplaats, de datum waarop de foto is gemaakt en de plaats waar de foto is gemaakt (eventueel met toelichting wat er op de foto te zien is).

Op onze facebookpagina www.facebook.com/gemeentewinsum staat ook een oproep om foto´s in te zenden. Hier kunt u uw foto ook plaatsen. Leuk om de reacties te volgen! Hou er wel rekening mee dat Facebook de foto´s verkleint; voor afdrukken in de gemeentegids is de kwaliteit dan vaak te laag. Stuur daarom uw foto ook per e-mail naar ons toe.

Voorwaarden

  • Alléén inwoners van de gemeente Winsum kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd
  • Medewerkers van de gemeente Winsum zijn uitgesloten van deelnameDe foto's moeten genomen zijn in de gemeente Winsum, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Winsumse samenleving.
  • De gemeente Winsum kan de foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures etc.
  • Als u personen fotografeert, vraag dan toestemming aan die personen voordat u de foto's instuurt.

Wij hopen op heel veel mooie foto's! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via telefoonnummer 0595-447777.

fotowedstrijd