Leerlingen groep 5/6 cbs De Meander uit Sauwerd winnen landelijke tekenwedstrijd

Gepubliceerd op: 05 juni 2012

Op vrijdag 8 juni heeft wethouder Wiebe Zorge een felicitatiebezoek gebracht aan CBS De Meander uit Sauwerd. In mei heeft groep 5/6 meegedaan aan een landelijke tekenwedstrijd. Deze werd georganiseerd door Schooltv-Nieuws uit de Natuur en het Wereld Natuur Fonds. De leerlingen van meester Wouter Woldhuis maakten een mooi spandoek dat als beste werd beoordeeld en daarom mogen zij zich de trotse winnaars noemen.

Felicitatiebezoek wethouder Wiebe Zorge aan leerlingen cbs De Meander
Wethouder Wiebe Zorge samen met de leerlingen van groep 5/6 van cbs De Meander.

 

Volgens de jury is het een prachtig spandoek, waarbij de boodschap heel goed overkomt. Je blijft naar het kleurrijke ontwerp kijken, doordat alle leerlingen een eigen letter en bijbehorende panda mochten schilderen op het doek. Ze vonden het heel origineel en creatief. i.

 

Leerlingen cbs Meander winnen landelijke tekenwedstrijd
De winnaars met het spandoek waarmee zij de landelijke tekenwedstrijd van Nieuws uit de Natuur/Wereld Natuur Fonds wonnen.

 

Maandag 4 juni kwam presentatrice Mylène Gordinou de Gouberville naar Sauwerd om hen de prijs uit te reiken. Een registratie hiervan was te zien in de uitzending van Nieuws uit de Natuur van vrijdag 8 jun

Leerlingen cbs De Meander winnen landelijke tekenwedstrijd
De winnaars van de landelijke tekenwedstrijd van Schooltv-Nieuws uit de Natuur/Wereldnatuurfonds ontvangen de prijs uit handen van presentatrice van Nieuws uit de Natuur, Mylène Gordinou de Gouberville

 

 

 

 

Kijk ook eens naar ...