Gemeentehuis gesloten op maandag 22 oktober

Gepubliceerd op: 19 oktober 2012

In verband met de jaarlijkse Baistemaart zijn alle gemeentelijke diensten op maandag 22 oktober gesloten voor het publiek. Wij wensen de organisatie heel veel succes en iedereen heel veel plezier op de Baistemaart!

Verkeersmaatregelen

In het weekend van 19 t/m 22 oktober gelden in Winsum een aantal verkeersmaatregelen. De verkeersmaatregelen die gelden tijdens dit weekend worden ter plaatse met borden  aangegeven.

Feesttent en kermis

Bij de bibliotheek kan niet geparkeerd worden in verband met de kermis is. Ook staat hier in dit weekend een feesttent.

Zaterdag 20 oktober: ringsteken voor paardenspannen

Stichting Winsumer Baistemaart organiseert op zaterdag 20 oktober 2012 een ringsteekwedstrijd voor paardenspannen in Winsum. Dit vindt plaats van 12.00 uur tot 17.00 uur op de Bellingeweer in Winsum. De volgende straten worden tijdens dit jaarlijkse evenement afgezet: Schilligehamsterweg, Hoofdstraat Winsum (gedeeltelijk), Bellingeweer en C.F. van Sytzamastraat (gedeeltelijk).

Maandag 22 oktober: Baistemaart

Op maandag 22 oktober 2012 vindt de jaarlijkse Baistemaart, landbouwbeurs en kermis plaats in het centrum van Winsum. De warenmarkt duurt van 08.00 tot 14.00 uur.
Op 22 oktober 2012 geldt vanaf 00.00 uur een parkeerverbod voor de volgende straten:
• Hoofdstraat Obergum, Hoofdstraat Winsum, Regnerus Praediniusstraat, Geert Reindersstraat, Wigbold Ripperdastraat, Kloosterstraat en Broederstraat.

Wij verzoeken de bewoners van deze straten hun auto’s of andere objecten op een andere plaats te parkeren, zodat de marktkooplui onbelemmerd hun kraam kunnen opbouwen. De opbouw van de warenmarkt start om 06.00 uur!!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Baistemaart 2012 op www.baistemaart.nl.

 

Kijk ook eens naar ...