Colofon

www.winsum.nl is de officiële website van de gemeente Winsum. De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Winsum.

Eindredactie

Team Communicatie, Postbus 10, 9950 AA Winsum, e-mail: communicatie@winsum.nl, tel. 0595-447777.

Realisatie

GemeenteOplossingen te Groningen

Privacystatement

Uw bezoek aan de website van de gemeente Winsum vindt geheel anoniem plaats. De gemeente Winsum verzamelt geen namen of andere persoonlijke gegevens die kunnen leiden tot identificatie van een persoon. Maakt u gebruik van de formulieren op deze website? De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt de gemeente Winsum overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Toegankelijkheid

De gemeente besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Wij gebruiken daarvoor het Kwaliteitsmodel webrichtlijnen. De gemeente Winsum kiest ervoor de website zelf te toetsen op de normen van de Webrichtlijnen. De website kan ook getoetst worden door een onafhankelijk  bureau. Dit is echter nogal kostbaar. Daarom voeren wij de toetsing zelf uit. 

Melding van ontoegankelijkheid

Vindt u dat onze website ondanks onze toetsing niet voldoet of heeft u geen toegang tot de informatie die u zoekt? Laat het ons weten!  Hiermee helpt u ons de website te verbeteren. U kunt een melding doen door een mail te sturen naar gemeente@winsum.nl. Beschrijf hierin het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op. Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u de volgende gegevens vermeld: welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen zoals schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

Wij nemen uw melding in onderzoek en stellen u op de hoogte van de beoordeling en eventueel de termijn, waarin het wordt aangepast.