Doe mee met de buurtschouw!

Gepubliceerd op: 09 oktober 2018

U kunt tot 1 november op pad met uw eigen smartphone of tablet om de openbare ruimte in uw buurt te beoordelen. Keur het groenonderhoud, zwerfvuil, straatverlichting of toegankelijkheid. Waar gaat het goed, waar kan het beter? Wij horen het graag! 

Voor het beheer en onderhoud houdt de gemeente vast aan bepaalde kwaliteitsdoelstellingen. Wij toetsen regelmatig of de gewenste kwaliteit wordt behaald. Maar wie anders dan u als bewoner, kan dit het beste beoordelen? U bent de gebruiker van de openbare ruimte!

Meer informatie

De buurtschouw app is een product van Antea Group. Heeft u vragen over het gebruik van de buurtschouw app, dan kunt u contact opnemen met de heer Chris Myles van Antea Group, per e-mail of telefonisch: 06 53673645. Op www.winsum.nl/buurtschouw vindt u een handleiding. Ook kunt u daar de rapportages van eerdere buurtschouwen bekijken.

Doe mee!

Wilt u meedoen met de buurtschouw in uw eigen omgeving? Download dan de Burgerschouw app via de Appstore, GooglePlay of Windows Phone Store. U kunt nog meedoen tot 1 november. 

Buurtschouw