College op bezoek bij Winsumer ondernemers

Gepubliceerd op: 12 juli 2017

Het college van burgemeester en wethouders heeft afgelopen dinsdag 11 juli een bedrijfsbezoek gebracht aan Omnidots B.V. en Bed & Breakfast Batenborg te Winsum.

Omnidots B.V. is sinds deze maand gevestigd op de bovenverdieping van het gebouw van de Rabobank aan de G. Reinderstraat 5 te Winsum. De jonge onderneming met 12 medewerkers ontwerpt en fabriceert meetinstrumenten om trillingen waar te nemen. Het college werd ontvangen door directeur Marko Bolt. Het college feliciteerde het bedrijf met de vestiging in Winsum. De vestiging van Omnidots is mede een gevolg van de inspanningen en medewerking van de Economic Board Groningen en Rabobank Noordenveld West-Groningen.

Bed & Breakfast Batenborg aan de Schouwezijlsterweg 13 is gevestigd in de laatste borg van Winsum. Ondernemers Kees en Peterina Geertsema ontvangen sinds enkele jaren, met veel plezier, gasten in hun B&B en dragen op enthousiaste wijze bij aan de gastvrijheidseconomie in het dorp. Veel gehoorde reactie van gasten aan Bed & Breakfast Batenborg is dat zij onder de indruk zijn van de rijke cultuurhistorie in Winsum. Een onderwerp waar de familie Geertsema ook graag meer over vertelt aan haar gasten.

Het college brengt meerdere keren per jaar een bezoek aan bedrijven in de gemeente Winsum. Het ondernemerschap is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van de gemeente en draagt bij aan de lokale economie. Wilt u meer weten over ondernemen in de gemeente Winsum. Neemt u dan contact op met bedrijfscontactfunctionaris Johan Samplonius. Tel: 0595-447745 of mail: j.samplonius@winsum.nl